Nye produkter

per page
3 195DKK

Läkerol - Clown Guy Läkerol er et svensk mærke, der blev stiftet tilbage i 1909. Det kom efterfølgende til Danmark, allerede det følgende år. Den blev i sine første år markedsført som medicin, men har siden været kendt for konfekture med fokus på frisk mund og hals.   På dette skilt set Alfred Collin's (kendt, svensk kunster) mest populære og udbredte...

Fås i mange farver
2 195DKK

Ginge manden Den ældre generation husker mest høj sandsynlighed stadigvæk det meget kendte slogan: "Den skarpeste klinge, er ginge" og den dertilhørende ginge mand.  På billedet ses en af de mest populære reklameskilte for barberblade i sin tid. Nemlig gingemanden med hans slogan.  Skiltet måler 58 x 58 cm FRI FRAGT 

Fås i mange farver
289DKK

Emaljeskilt med teksten WiFi Zone, som måler 14 x 10 cm

Fås i mange farver
249DKK

Retro og trendy emaljeservice i sæt til 2 personer. Sættet er i hvidt, med sort kant. Emaljen giver kruset styrken til at holde til alle miljøer og vejrsituationer, uanset hvor det opbevares eller bruges. Hvert krus måler 8 x 8 x 7,5 cm.  Tallerknerne har en omkreds på 22 cm. I denne pakke får du: - 2 stk krus.  - 2 stk dybe tallerkner  - 2 stk...

Fås i mange farver
69DKK

Retro og trendy emaljetallerken/suppeskål i rød, med sort kant. Emaljen giver tallerknen styrken til at holde til alle miljøer og vejrsituationer, uanset hvor det opbevares eller bruges. Tallerknen har en omkreds på 22 cm. Prisen inkluderer 1 stk.

Fås i mange farver
69DKK

Retro og trendy emaljetallerken/suppeskål i gul, med sort kant. Emaljen giver tallerknen styrken til at holde til alle miljøer og vejrsituationer, uanset hvor det opbevares eller bruges. Tallerknen har en omkreds på 22 cm. Prisen inkluderer 1 stk.

Fås i mange farver
69DKK

Retro og trendy emaljetallerken/suppeskål i blå, med sort kant. Emaljen giver tallerknen styrken til at holde til alle miljøer og vejrsituationer, uanset hvor det opbevares eller bruges. Tallerknen har en omkreds på 22 cm. Prisen inkluderer 1 stk.

Fås i mange farver
59DKK

Retro og trendy emaljetallerken i hvid, med sort kant. Emaljen giver tallerknen styrken til at holde til alle miljøer og vejrsituationer, uanset hvor det opbevares eller bruges. Tallerknen har en omkreds på 22 cm.

Fås i mange farver
59DKK

Retro og trendy emaljetallerken/suppeskål i hvid, med sort kant. Emaljen giver tallerknen styrken til at holde til alle miljøer og vejrsituationer, uanset hvor det opbevares eller bruges. Tallerknen har en omkreds på 22 cm.

Fås i mange farver
Showing 1 - 9 of 176 items