Emaljehuset.
Tilbyder ægte gammeldags, håndlavet emaljeskilte i originalt design, fed blank emaljering, gratis levering, 30-års fabriksgaranti og en service ud over det sædvanlige.

Vind og Vejr.
Emaljen kan sammenlignes med en tynd glasering. Så længe emaljen er intakt, er den et nærmest uforgængeligt værn mod vind og vejr. Det er ikke svært at finde farvestrålende emaljeskilte som er over 100 år gamle på gader og stræder rundt omkring i vore købstæder.Håndværket.
Alle emaljeskilte håndlaves, med stor respekt for de æld gamle håndværks traditioner og den oprindelige fremstillingsmetode. Således opstår de små unøjagtigheder, som giver skiltene deres unikke præg.

Hvert enkelt emaljeskilt brændes ved 800 grader Celsius. Denne proces gentages for hver farve. Emaljering er en keramisk proces, hvor små ændringer i luftfugtighed, temperatur og brænd tid er afgørende for emaljens nuance og fremtoning.

Alle emaljeskilte fra Emaljehuset levers med gummi indsatser i montagehuller for at modvirke at emaljen tager skade når skruer montrers.

Alle skiltene leveres inkl. monteringsmaterialer. Der medfølger små messingskruer til træ og murværk, samt plugs.