Om Vestergaard Products.

Hej jeg hedder Michael og er indehaver af Vestergaard products. Min lille virksomhed ligger i det nordjyske hvor jeg servicere mine kunder fra lokaler på min ejendom her i Støvring, Vestergaard Products består af 3 små internetbutikker som hver især dækker et produktområde som jeg syntes er spændende at arbejde med. De 3 butikker bygger alle på værdier om at yde den absolut bedste service til min kunder, så værdier som Kvalitet, Hurtig levering og god service er noget jeg vægter meget højt når jeg servicere mine kunder i hverdagen.

Min internetbutik Vproducts.dk sælger en helt fantastisk muldvarpefælde som jeg selv har testet gennem ca 1 ½ år inden jeg begyndte at forhandle fælden, fælden er i Super kvalitet og ekstremt effektiv. Der skulle gerne med tiden kommer flere produkter i denne webshop.

Jeg har også webshoppen www.emaljehuset.dk som forhandler kvalitets emaljeskilte. Disse emaljeskilte er produceret efter de gamle traditioner og er helt magen til dem som stadig hænger på gamle bygninger rundt om i Danmark, det er ikke uden grund vi yder 30 års Garanti.

Så mangler du et nyt husnummer eller et navneskilt så kig ind på vores side.


Inden jeg startede Vestergaard products arbejdede jeg med produktudvikling og det var naturligt form mig at jeg skulle have en webshop som forhandler produkter som jeg selv har udviklet. Derfor startede jeg i 2014 webshoppen www.vcan.dk. Jeg er selv meget iderig og elsker at finde på nye løsninger, eller nye designs som kan se dagens lys, mit mål er også at samarbejde med eksterne partnere om nye ideer, så sidder du med en ide som vi sammen skal føre ud i livet, så tøv ikke med at kontakte mig.Vestergaard Products.
Tlf. 3014 0116
E-mail: shop@vproducts.dk