Ovalt emaljeskilt til dør ind til kontorfællesskab

Tina Blogger 14 Jun, 2018 Nyheder 0 Hit: 2285

Hvordan får man mere synlighed på sin facade?

Kontorfællesskabet og Helium Webbureau Langgade 18 i Nykøbing F. havde behov for mere synlighed ved deres indgangsdør, og da kontoret ligger i et ældre bindingsværkshus, var det oplagt for dem at vælge et emaljeskilt til døren.

Valget faldt på et sort emaljeskilt med hvid skrift, som både viser firmaets navn, husnummer, og at de ligger på 1. sal. Processen var ligetil.

Da først Martin Ørsted fra Grafisk Design havde konfigureret skiltet på emaljehuset.dk med både format, baggrunds- og skriftfarve, var det blot at vise det til de øvrige beslutningstagere – og klikke på BESTIL.

Kontorfællesskabet Langgades nye, fine emaljeskilt, som måler 50 x 60 cm og naturligvis leveres med skruehuller, gør det er let at montere ved modtagelsen. Leveringstid for et emaljeskilt til din hoveddør eller dør til kontor, værksted, butikker eller kolonihavehus kan du få ved at henvende dig til info@emaljehuset.dk.

Er du interesseret i at bestille et lignende emaljeskilt, vælg Navneskilte, og design selv dit skilt i de farver og formater, som passer bedst til din dør.

Comments

Leave your comment